tisdag 1 januari 2013

Slutet och början

Sista dagen på år 2012 avslutades bra (trots sömnbrist!) med: fotmassage, shopping; flera klänningar, 2 par sandaler, saronger, bandanas till Iris m m, bad i poolen och på kvällen goda drinkar och 4-rätters middag. Och sömn.
Vaknar riktigt pigg till årets första dag. John har sovit hela natten till 06:30 och jag lyckas hålla honom kvar i sängen till åtta så Iris får sova ut. Hon är uppe sent och sover inget på dan, så hon är helt speedad.
Nattens fyrverkerier var helt otroliga! Hur kan det finnas så mycket smällare?!! Vi skålade in nya året enligt Sydney-tid och gick sedan och lade oss med barnen. Somnade alltså vid 21, lokal tid, och vaknade sedan till när firandet brakade loss vid midnatt. Gick inte att missa. Men det var mycket bättre när det var smällare/bomber konstant än när det kommer en smäll helt plötsligt. Det är tunga grejor med tryckvågor som går i luften. Jag har upplevt detta smällande som terror.
Barnen har sovit oberörda i natt, helt otroligt och skönt! Nu väntar frukost och sen beachen. Äntligen. Sol igen och alla är friska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar