fredag 6 mars 2015

Home again

Då är vi hemma igen. Solen skiner. Det känns att våren är på gång trots minusgrader på nätterna. Uppackning och tvättning pågår. Annars är livet sig likt här. Det händer alltid något. Inte så där lagom och att allt rullar på. Nej, här är det fullt upp!
Nu har vi en ny, tillfällig chaufför - igen. Vår nye som vi haft i fem veckor och bara  nyttjat i tre (semester i två!) har en sjuk pappa på sjukhus som han måste ta hand om plus sin dotter som han ska köra till å från skolan så han berättade i tisdags morse att han inte kunde vara kvar. Onsdag morgon kom det en ny kille. Det är bra ändå att de snabbt hittar en ersättare åt oss. 
Chauffören är en person som du har mycket kontakt med, är beroende av och kommunikationen måste fungera. Och vår erfarenhet efter att haft några tillfälliga chaufförer är att de är bättre. Kör bättre, lite mer service, hittar till olika ställen och är något mer förutseende. Det är ju bra! Håller nu tummarna att vi kan ha kvar den här killen tills vi flyttar. Vi börjar nu alla i familjen bli vana vid att ha olika personer  i vår närhet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar