måndag 21 oktober 2013

Cykelfest

Fantastiskt trevlig rolig välordnad utsökt god och härlig kväll!
Idag är vi lite trötta...
Vi stod värdar för HUVUDRÄTT.
Smart koncept när man är många som bor nära varandra. Vi var ca 50 personer som anmält oss och vi träffades kl 16:30 vid klubbhuset på fördrink och kuvertutdelning.
17:00 öppnades första kuvertet och där stod det hus vi skulle cykla till för att äta Förrätt. Med värdparet var vi 8 personer som umgicks och åt Kantarellsoppa och västerbottenostmuffins. Mums.
18:30 var det dags för Drink på ytterligare en adress. Sportdryck. Specialpreparerade lingon- och fläderdryck på tetra (först tagit ut dryck med spruta och sedan injecerat starkare dryck)! Värdinnan hade träningsvärk i tummen.
19:00 Middag hemma hos oss!
Så spännande att se vilka som kom och ringde på och åt med oss. Åh så trevligt!
Vad vi bjöd på kan ni se på fotot. Jag förberedde mat, blommor och dukning och njöt verkligen av att hålla på med det under dagen. Vi hann även med att åka på Flea market and Activities på Iris skola under dagen. 
21:00 Åter kuvertöppningsdags och ett nytt hus att bege sig till för att avnjuta Efterrätten. Gino med glass och godis. Mätta och glada cyklade vi efter detta vidare...
22:30 Träffades vi på puben The Swan allihop. En verkligen rolig och härlig kväll!
Jag och Mats begav oss hemåt ganska tidigt för att lösa av Ayi. Tur var det för Iris hostade och var ledsen till och från under resten av natten. Men vi kom hem till två sovande barn och ett nystädat hem. All mat omhändertagen. Porslin och glas diskade och inställda. Så underbart! Idag har vi haft tv- och speldag hela dagen. Mys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar