fredag 8 november 2013

Sjukstuga

Vår lilla tjej blir omplåstrad på sjukhuset.

Igår ville hon dricka vatten, kokhett, från en termos och fick andra gradens brännskador på hakan och bröstet. Som tur var inget i mun eller hals. Hon mår trots allt bra. Leker precis som vanligt och rör sig helt obehindrat. Tur i oturen.
Igår fick vi åka in till akuten. Idag var vi och träffade hudspecialist. Nu ska vi åka varannan dag till sjukhuset för uppföljning och omläggning av såren. På fotot har de lagt på den speciella bruna, brännsårskrämen på de större skadorna. Hon slipper troligtvis hudtransplantation. 

Jag blev själv sjuk igår på dagen innan detta hände. Vi var ute på en vandring med guide i Beijing och jag blev jättedålig. De fick leda mig till en bil och köra hem mig. Jag var helt borta. Riktigt otäckt. Ska ringa min läkare imorgon. Var på massage dagen innan för min värk så jag antar att det var en reaktion på detta.

Vi har fantastisk hjälp och support från vänner runt omkring! Kompisarna, Ulrika, Carolina och Anneli, fixade bil och såg till att jag kom hem igår. John sov hos Anneli inatt. Liv supportade med läkarråd (hon är barnläkare). Vi har fått låna bil och chaufförer för att ta oss till akuten och sjukhuset (vår fanns inte i närheten). John har blivit hämtad från skolan. Stort TACK till alla!

Mats kom hem idag på förmiddagen från Zjk. Nu i helgen är vi hemma och tar hand om varandra och återhämtar oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar