fredag 6 april 2012

Kontrakt

Idag, Långfredag kom ett kontraktsförslag från agenten för huset i Beijing. Underbart! Tilläggas ska att det inte är helgdag idag i Kina. När vi nu har läst igenom det (vi förstår ju bara det som står på engelska, mycket kinesiska också!) så verkar det riktigt bra. Det bästa, tycker jag är förutom att det ligger i området vi vill bo i, är att vi får en summa pengar att köpa möbler för mot kvitto, fapiao. Vi får alltså välja själva! Oj, vad roligt det ska bli! Längtar redan. Hoppas bara att huset är ok när vi kommer dit. De första dagarna kommer vi bo i en lägenhet så vi har tid att titta på huset först och sen åka till IKEA och de lokala möbelhusen och shoppa loss. Foton kommer längre fram på huset och inredningen!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att höra att det har ordnat sig med ert hus. Hoppas nu allt stämmer. Själv har jag lärt mig att ta allt med en nypa salt.
    Bara 11 dagar kvar?!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, ingenting är klart förrän det är klart! Vågar inte tro att det är klart än, men håller tummarna. Tänk vad mycket vi har lärt oss redan och då har vi inte flyttat ens. Spännande att se vart resan tar oss!

      Radera