måndag 10 juni 2013

Huller om buller

Nu kommer inläggen på bloggen lite hur som. Inte i ordning. Får se om jag tar mig tid för att fixa till det längre fram...
Internet fungerar sämre igen (!) och igår hade vi helt plötsligt ingen uppkoppling alls här hemma. Telefonräkningen visade sig inte vara betald - som vi inte visste om att vi skulle betala. (Ingen faktura skickas ut och i nya huset trodde jag att vi hade förbetalt för ett år framöver :-)
Det är ju svårt att fråga om det du inte vet att du ska fråga om. Och det du frågar om får du ofta inget svar på.
Hur som... Internet och telefonen fungerar nu igen. Vi åkte till banken för att betala men den var som vi misstänkte stängd pga helgdag. När vi senare befann oss på 'Hotellmarknaden' såg Mats en betalningsautomat och undrade vad den var till. Vi provade lite olika alternativ och ett tu tre så hade vi lagt in vårt hemnummer och displayen visar att vi är skyldiga 23:40! Vi stoppar i kortet och vips kommer kvitto ut. Väl hemma igen så fungerar telefon och internet. Helt otroligt! (Det brukar annars dröja innan de kopplar på det igen om du missar betalningen.) Men nu funkar det! Hej världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar